Workshops & Events

Goed Voelen organiseert diverse workshops, yoga weekenden en vakanties en een eigen (!) festival. We laten je alles weten via deze site, facebook/yogastudiogoedvoelenapeldoorn en een nieuwsbrief waar jij je voor kan aanmelden via info@goedvoelenapeldoorn.nl

Soundhealing

Zondag 28 juni van 11.30-12:45
Vrijdag 17 juli en 25 september van 19.30-20.45
en/of 16 augustus tussen 11.40-12.45 uur

Wellness en afslank Retreat Spanje 10 t/m 16 augustus

10 tot en met 16 augustus Andalusië Spanje!

Portugal Yoga & Mindfulness 8-10 tm 12-10

Wellness Retreat Spanje 27-10 t/m 1-11

Yoga vierdaagse Portugal!

Altijd wel eens een heerlijk yoga weekend in het zonovergoten en prachtige Portugal waar de gemiddelde temperatuur in maart 20 graden is willen meemaken? Dat kan! Goed Voelen Apeldoorn biedt het aan.

Wij bieden een heerlijk weekend met ontbijt, diner, overnachting, een eigen 2 persoons kamer met badkamer en elke dag een yogales van 2 uur met mindfullness. Dit alles zal in het mooie stadje Vila Real De Santo António plaats vinden. Het ontbijt en diner zullen gezamenlijk zijn evenals de yogalessen. Daarnaast krijg je voldoende vrije tijd voor ontspanning en het ontdekken van het mooie Portugal. Portugal staat bekend om haar prachtige stranden, authentieke stadjes en heerlijke terrasjes. De locatie van het guesthouse ligt 3 kwartier van Faro en 1 uur van Sevilla af, een bezoek aan deze steden mag niet ontbreken aan je reis naar Portugal. Verder zijn er nog genoeg mooie plekken en stranden die zeker de moeite waard zijn om een kijkje te gaan nemen.

Het yoga weekend zal plaats vinden van donderdag 26 maart tot en met zondag 29 maart en is geschikt voor alle niveau’s. De prijs zal €210,- bedragen exclusief het vliegticket. Bij de prijs zit het volgende in: transfer, hotel overnachting, ontbijt, diner, frisdrank en de yogalessen. Let op!! Dit is een early bird prijs! Een retour vliegticket is nu €77,-.

Voor vragen of aanmelden: info@goedvoelenapeldoorn.nl

In de buurt bij Vila Real De Santo António:

Boottocht in het Rio Farmosa natuurpark.
Dompel je onder in de natuur op de diverse eilanden van het natuurpark Ria Formosa Bezoek lokale dorpjes en stranden, geniet van een prachtig uitzicht op Olhão.

Bezoek het natuurreservaat Castro Marim.

Romeinse brug in Tavira.
Een oude Romeinse brug over kanaal Roi Giläo.

Mooie stranden.
Praia De Monte Gordo
Praia de Santo António
Caramelo Beach
Praia De Alagoa
Praia Verde

.

Ecstatic Dance

Iedere 3de zaterdag van de maand tussen 19.30-22.00 uur in de Nettenfabriek Ecstatic Dance. Een unieke danservaring waarbij je je helemaal kunt laten gaan! Op een pure manier smelt je samen met de muziek. En dat zonder verdovende middelen.

Deelname €15,- pp
Vooraf aanmelden/reserveren noodzakelijk
Info@goedvoelenapeldoorn.nl

Innerbalance festival!

Goed voelen heeft dit jaar voor de eerste keer haar eigen yoga festival georganiseerd; Innerbalance festival.

Zie hieronder de Aftermovie.